Antena 3 CNN Externe Două femei au ajuns cu mașina în ocean, după ce au urmat instrucțiunile GPS: "Au trecut pe lângă noi cu o viteză destul de mare"

Două femei au ajuns cu mașina în ocean, după ce au urmat instrucțiunile GPS: "Au trecut pe lângă noi cu o viteză destul de mare"

Vacanța unor turiste a fost marcată de o întâmplare pe care nu o vor uita niciodată. Cele două femei au ajuns cu mașina în ocean, după ce au urmat instrucțiunile GPS.

Două femei au ajuns cu mașina în ocean, după ce au urmat instrucțiunile GPS: "Au trecut pe lângă noi cu o viteză destul de mare"
Sursa foto: thehutchess | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2023   •   23:48

Incidentul a avut loc în portul de agrement Honokohau Harbour, din Kailua Kona, Hawaii.

Imaginile au fost surprinse de Christie Hutchinson, care se afla în port și a văzut cum mașina celor două femei s-a îndreptat cu viteză către apă.

"Stăteam acolo încercând să mă adăpostesc de ploaie și am văzut o mașină care a trecut pe lângă barca noastră, direct în port, cu o viteză destul de mare. Au mers cu atâta încredere, nu aveau nicio expresie de panică pe față, erau zâmbitoare”, a povestit Christie Hutchinson, conform The Washington Post.

Se pare că cele două turiste explorau zona cu ajutorul indicațiilor GPS, însă, într-un moment de neatenție, au ajuns să se scufunde în ocean.

Citește și: 17 oameni au murit într-un accident cumplit între un autobuz şi un camion, pe o autostradă din Egipt

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Christie H (@thehutchess)

Cu toate acestea, cele două femei și-au păstrat calmul și au tratat situația cu zâmbetul pe buze.

Oamenii aflați în port le-au sărit în ajutor și le-au ajutat să iasă din apă, în timp ce mașina s-a scufundat în totalitate.

×
Subiecte în articol: hawaii femei masina scufundată Ocean
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close