Antena 3 CNN Externe Femeia care a demascat ce se petrece în Rusia. Ea e corupţia în carne şi oase, dar e foarte apreciată de politicieni

Femeia care a demascat ce se petrece în Rusia. Ea e corupţia în carne şi oase, dar e foarte apreciată de politicieni

Femeia care a demascat ce se petrece în Rusia. Ea e corupţia în carne şi oase, dar e foarte apreciată de politicieni
de O.P.    |    03 Apr 2012   •   07:59

Este directoarea unui centru pentru copiii cu nevoi speciale şi chiar dacă munca ei presupune dedicare, blândeţe şi delicateţe în acţiuni şi gândire, Tatyana Voronko a demonstrat că iubirea de bani este mai presus de orice.

În oraşul Volgodonsk din regiunea Rostov, Tatyana se credea stăpână. Era mână în mână cu oamenii din conducerea oraşului, şi chiar făcea parte din Duma Volgodonsk-ului.

Astfel fondurile care veneau pentru copiii de la centru treceau mai întâi prin buzunarele sale adânci. Ea a intrat într-un scandal mediatic după ce suma de 100.000 de dolari destinată procurării hranei copiilor a fost pur şi simplu tocată mărunt de Tatyana.

Femeia a cheltuit mai bine de jumătate din bani pe călătorii, haine şi chefuri, din restul banilor a plătit salariile şi întreţinerea clădirii, iar mai apoi din ce a mai rămas a luat alimente pentru micuţi.

Tatyana este foarte activă pe reţelele de socializare, iar imaginile postate o arată în vacanţe exotice, sau în cele mai scumpe restaurante din Volgodonsk.

În galeria foto de mai jos puteţi vedea imagini cu femeia care a fost acuzată de corupţie în Rusia
. Până acum nu se cunosc măsurile care au fost luate împotriva ei.


 

×
Subiecte în articol: coruptie mita spaga
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close