Femeia care s-a plimbat cu capul tăiat al unui copil pe o stradă din Moscova. Ce se știe până acum

29 Feb 2016   •   21:32
Femeia care s-a plimbat cu capul tăiat al unui copil pe o stradă din Moscova. Ce se știe până acum

Moscova e în stare de șoc după ce o femeie îmbrăcată în negru s-a plimbat pe străzile capitalei ruse lângă o stație de metrou cu capul unui copil în mână, țipând: Sunt o teroristă!, relatează Russia Today.

Iată ce se știe deocamdată despre acest subiect.

Cum a începutul totul

Luni dimineață, trecătorii au zărit o femeie îmbrăcată în negru care țipa ceva lângă stația de metrou Oktyabrskoye, din nord-vestul Moscovei. Femeia avea să scoată dintr-o plasă ce părea să fie craniul decapitat al unui copil, au declarat martorii. Femeia amenința că se va arunca în aer. Poliția a fost chemată imediat, iar femeia a fost arestată, urmând să fie examinată de psihiatri.

Cine este criminala

Presa rusă a identificat suspecta ca fiind Gulchekhra Bobokulova, de 39 de ani, din Uzbekistan. Aceasta ar fi lucrat vreme de doi ani ca bonă a fetiței ce a fost omorâtă. Autoritățile moscovite au declarat că femeia nu avea permis de muncă. O sursă din poliția a declarat pentru agenția Interfax că femeia ar fi fost sub influența unor droguri în momentul în care a fost arestată.

Corpul decapitat al unui copil de 3-4 ani a fost găsit de pompieri care au răspuns unui alarme într-un apartament aproape de stația de metrou. E vorba despre o fetiță, Nastya M. Anchetatorii susțin că bona a așteptat până părinții acesteia au plecat din casă alături de copilul mai mare, iar apoi a ucis fetița și a dat foc casei. Apoi ar fi pus capul fetiței într-o plasă și ar fi luat tramvaiul spre stația de metrou. Motivul crimei e neclar.

Ce țipa femeia înainte de a fi arestată

Numeroasele filmulețe redau un discurs de neînțeles, dar unele fraze au fost descifrate: "Urăsc democrația! Sunt o teroristă! Sunt o kamikaze. Voi muri într-o secundă. Sfârșitul lumii. Sfărșitul lumii vine într-o secundă. Sunt moartea voastră". Poliția nu a găsit nicio bombă în jurul stației de metrou. Nici femeia nu avea asupra ei asemenea dispozitive.

Parteneri
x close