Antena 3 CNN Externe Femeia care susţine că a fost violată de şeful FMI, infestată cu HIV

Femeia care susţine că a fost violată de şeful FMI, infestată cu HIV

Femeia care susţine că a fost violată de şeful FMI, infestată cu HIV
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Mai 2011   •   08:46
Închisoarea şi demisia din funcţia de conducere a FMI nu par să fie singurele probleme ale lui Strauss-Kahn. Se pare că menajera, pe care se spune că ar fi atacat-o, ar putea fi infestată cu virusul HIV.

Potrivit publicaţiei "The Post", femeia care l-a acuzat pe Strauss Kahn de agresiune stă într-un apartament din Bronx închiriat numai persoanelor cu HIV sau SIDA. Imigranta din Guineea locuieşte acolo împreună cu fata ei de la începutul acestui an. Revista nu a putut spune însă, cu siguranţă dacă menajera este bolnavă. Presa franceză a identificat-o pe femeie ca fiind Nafissatou Diallo.

De când a ajuns în închisoare, se pare că directorul FMI este monitorizat zi şi noapte. Ia micul dejun la ora 5.00 dimineaţa şi cina la ora 4.00, iar noaptea este conectat la un aparat de oxigen. Măsurile nu sunt deloc întâmplătoare, susţin jurnaliştii americani, având in vedere faptul că menajera ar fi infectata cu HIV.

Anchetatorii au intrat în posesia unei înregistrari video de pe holurile hotelului, în care se vede cum menajera fuge din camera şefului FMI. Acum, avocaţii lui Strauss-Kahn recunosc că a existat un contact sexual între acesta şi menajeră. Cu consimţământul victimei însă, spun ei.

În Franţa, 7 din 10 cetăţeni sunt convinşi că viitorului candidat la preşedinţie i s-a întins o cursă.
 

 

×
Subiecte în articol: viol HIV
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close