Antena 3 CNN Externe Femeia de 41 de ani a plecat în vacanță în Scoția. A descoperit că are cancer după ce a vizitat o atracție turistică din zonă - Poveste incredibilă!

Femeia de 41 de ani a plecat în vacanță în Scoția. A descoperit că are cancer după ce a vizitat o atracție turistică din zonă - Poveste incredibilă!

Femeia de 41 de ani a plecat în vacanță în Scoția. A descoperit că are cancer după ce a vizitat o atracție turistică din zonă - Poveste incredibilă!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
26 Oct 2019   •   13:09

O femeie de 41 de ani a descoperit că suferă de cancer de sân după ce a observat o regiune de căldură în zona pieptului cu ajutorul unei camere de termoviziune de la o atracție turistică din Scoția, Camera Obscura.

După ce a văzut zona de căldură de pe sânul stâng, și a căutat pe Internet ce ar putea să însemne, Bal Gill și-a făcut o programare la medic. Femeia a fost diagnosticată cu cancer mamar in stadiul incipient și a început de îndată tratamentul. Medicii au declarat că a fost foarte norocoasă, pentru că de obicei camerele de termoviziune nu depistează acestă afecțiune. 

Femeia a contactat Camera Obscura și le-a mulțumit: ”Am avut două operații și mai urmează una, pentru a opri cancerul. Vreau doar să vă mulțumesc: fără acea cameră nu aș fi știut niciodată. Știu că nu este menită pentru asta, dar mie mi-a salvat viața”. Directorul general al atracției turistice a rămas profund impresionat de mesajul lui Gill.  

Sursă: BBC

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close