Antena 3 CNN Externe Femeia de care am avea nevoie disperată în Bucureşti. Vezi cum a schimbat viaţa şoferilor din ţara ei

Femeia de care am avea nevoie disperată în Bucureşti. Vezi cum a schimbat viaţa şoferilor din ţara ei

Femeia de care am avea nevoie disperată în Bucureşti. Vezi cum a schimbat viaţa şoferilor din ţara ei
Sursa foto: foto: yuppy.ro
27 Feb 2012   •   13:17

O femeie dintr-un oraş pakistanez, disperată din cauza lipsei banilor, şi-a improvizat un loc de muncă într-o intersecţie, unde dirijează circulaţia. Aceasta este singura modalitate pe care a găsit-o pentru a-şi întreţine familia de când soţul ei s-a rănit la coloană.

Zi de zi, de la opt dimineaţa până la trei-patru după-amiaza, Shakila merge la locul de muncă pe care singură şi l-a ales. Ea dirijează traficul într-o intersecţie din orăşelul ei.

"Fac asta de când soţul meu s-a rănit la coloană. Soţul şi soţia sunt ca două bucăţi ale unei maşini. El mă sprijină pe mine, şi acum este datoria mea să îl sprijin pe el şi pe copiii noştri", a declarat femeia.

Chiar dacă la început agenţii de trafic au avut dubii în privinţa ei, povestea femeii i-a impresionat.

!Asta este slujba noastră, nu voluntariat. Dar ne-a spus că soţul ei e bolnav, că are nevoie de ajutor, aşa că îi dăm voie să stea aici".

A trecut mai bine de un an de când Shakila ajută la dirijarea traficului. Femeia îşi ia slujba foarte în serios.

"Nu las pe nimeni să conducă pe partea greşită, nu le dau voie să parcheze neregulamentar şi ajut maşini să scape mai repede din zonele aglomerate. Încerc să-i ajut (n.r. pe poliţiştii care dirijează traficul) şi ei încearcă de asemenea să mă ajute pe mine".

Într-o zi bună, câştigă 200 de rupii, ceea ce e echivalentul a doi dolari.

Chiar dacă dirijarea traficului nu a fost niciodată un vis al femeii, ea are de gând să profite din plin de postul său, atâta timp cât îşi poate susţine familia.




×
Subiecte în articol: intersectie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close