Antena 3 CNN Externe Femeia pe care Strauss Kahn ar fi agresat-o sexual nu este "atrăgătoare"

Femeia pe care Strauss Kahn ar fi agresat-o sexual nu este "atrăgătoare"

Femeia pe care Strauss Kahn ar fi agresat-o sexual nu este "atrăgătoare"
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
16 Mai 2011   •   15:01

Noi informaţii în cazul directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn. Se pare că şeful FMI ar fi părăsit hotelul cu o oră înainte de agresiunea sexuală. Cel puţin asta susţine echipa de avocaţi care îl apără pe şeful FMI. Aceeaşi echipă, citată de site-ul francez rmc.fr, susţine că femeia pe care Strauss Kahn ar fi violat-o nu este deloc atrăgătoare.

Echipa de avocaţi a lui Kahn pregăteşte acum apărarea directorului FMIl, adunând deja mai multe probe şi mărturii referitoare la programul pe care Strauss Kahn l-ar fi avut în ziua de sâmbătă. Kahn ar fi luat prânzul cu fiica sa într-un restaurant, apoi ar fi mers direct la aeroport. Şeful FMI şi-ar fi dat seama atunci că şi-a uitat unul dintre telefoanele mobile şi ar fi sunat la hotel. Acest apel le-ar fi permis poliţiştilor să îl localizeze.

Apărarea a mai mărturisit că, atunci când a preluat cazul presupusei victime, "avocaţii ar fi fost surprinşi, în timpul audierii, să vadă sosind o tânără atât de puţin seducătoare”.

Strauss-Kahn nu are imunitate diplomatică în faţa acuzaţiilor de agresiune seuală, susţine poliţia din New York. Cea care l-a acuzat este o menajeră a hotelului din New York, unde era cazat Strauss- Kahn. Aceasta a relatat poliţiei că a fost bruscată după ce directorul FMI a ieşit dezbrăcat din baie.

Incidentul a stârnit consternare la Paris. Fost ministru socialist în Franţa, Strauss-Kahn urma să-şi anunţe candidatura pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, cu mari şanse de a-l învinge pe Nicolas Sarkozy.





×
Subiecte în articol: Dominique Strauss-Kahn viol FMI
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close