Antena 3 CNN Externe O femeie din America a cumpărat o casă și s-a trezit că deține un oraș întreg: "Nu este prima dată când se întâmplă asta"

O femeie din America a cumpărat o casă și s-a trezit că deține un oraș întreg: "Nu este prima dată când se întâmplă asta"

O femeie din statul Nevada, SUA s-a trezit că deține un oraș întreg după ce a vrut să își cumpere o casă. Totul s-a întâmplat din cauza unei greșeli de xerox.

O femeie din America a cumpărat o casă și s-a trezit că deține un oraș întreg: "Nu este prima dată când se întâmplă asta"
Sursa foto: eu.rgj.com
de Ioana Mircea    |    17 Aug 2022   •   22:42

O femeie din Sparks, a ajuns să dețină 86 de proprietăți după ce a vrut să-și cumpere o casă în valoare de 594.481 de dolari, în Spanish Springs, unde Toll Brothers a dezvoltat un proiect rezidențial de amploare.

Din cauza unei erori de copiere în actul de proprietate femeia să dețină un oraș întreg, respectiv 84 de proprietăți și două spații comune.

Agenția imobiliară a fost notificată cu privire la această greșeală, potrivit evaluatorului imobiliar. Tranzacția a fost înregistrată oficial pe 25 iulie.

"Se pare că nu este pentru prima oară când apar astfel de greșeli. Acest caz a atras atenția din cauza numărului mare de proprietăți cumpărate", a spus Cori Burke, evaluator adjunct șef pentru Washoe.

Femeii i se va cere să transfere titlul de proprietate înapoi către Toll Brothers, însă durata acestui proces depinde doar de ea, potrivit eu.rgj.com.
 

×
Subiecte în articol: America casa oras nevada
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close