Antena 3 CNN Externe Femeie arestată în cazul căpşunelor cu ace și bolduri în interior descoperite în mai multe supermarketuri australiene

Femeie arestată în cazul căpşunelor cu ace și bolduri în interior descoperite în mai multe supermarketuri australiene

Femeie arestată în cazul căpşunelor cu ace și bolduri în interior descoperite în mai multe supermarketuri australiene
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Noi 2018   •   18:46

Poliţia australiană a anunţat duminică arestarea şi inculparea unei femei, în vârstă de 50 de ani, pentru şapte capete de acuzare  în cadrul anchetei care vizează cazul căpşunelor cu ace de cusut în interior, care au produs o adevărată isterie anul acesta, în luna septembrie.

Femeia, care a fost prinsă în urma unei serii de ”investigaţii vaste şi complexe”, urmează să fie prezentată luni, 12 noiembrie,  tribunalului din Brisbane, în Queensland (nord-est). Poliţia nu a oferit, însă, detalii referitoare la rolul sau implicarea acesteia în incidente, scrie Libertatea.

Australia a trăit, în luna septembrie, mai multe săptămâni de panică, după descoperirea mai multor cazuri de căpşune cu ace şi bolduri în interior, incidente care au provocat dificultăţi producătorilor, panică în rândul consumatorilor şi un val de farse pe reţelele de socializare.

Peste 100 de cazuri de ”căpşuni capcană” au fost raportate după primul incident, căruia i-a căzut victimă un bărbat, spitalizat pentru dureri de stomac. Un incident similar a fost semnalat şi în Noua Zeelandă, într-un magazin din Auckland.

Cazurile descoperite au forţat supermarketurile să retragă căpşunele de pe rafturi, iar pe cultivatori să distrugă stocurile nevândute.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close