Antena 3 CNN Externe O femeie din Australia îmbrățișează străini și gustă din băuturile altora pentru a lua COVID înainte de nuntă

O femeie din Australia îmbrățișează străini și gustă din băuturile altora pentru a lua COVID înainte de nuntă

O viitoare mireasă din Australia a îmbrățișat străini și a gustat din băuturile altora  într-un club de noapte în încercarea de a se infecta cu COVID-19 înainte de nuntă.

O femeie din Australia îmbrățișează străini și gustă din băuturile altora pentru a lua COVID înainte de nuntă
Sursa foto: Pexels/Daria Obymaha
de Alexandra Ionescu    |    12 Ian 2022   •   10:24

Femeia a postat pe Tikok un videoclip de 15 secunde,unde poate fi văzută îmbrățișând colegi petrecăreți și gustând din băuturile lor într-un club din Melbourne, astfel încât să ia virusul înainte de nunta care urmează să aibă loc peste șase săptămâni.

Videoclipul, intitulat „Prinde COVID, nu sentimente” a strâns peste 121.000 de vizualizări pe TikTok, dar utilizatorul, @maddysmart3, și-a făcut acum contul privat.

Viitoarea mireasă a postat videoclipul duminică, numindu-l: „Punct de vedere: nunta ta este în 6 săptămâni și încă nu ai avut COVID”.

Clipul a provocat reacții mixte, unii lăudând-o pentru tehnica inedită de imunizare, iar alții criticând-o pentru încălcarea regulilor pe fondul creșterii cazurilor de COVID-19 în Australia.

„Este groaznic să lucrezi în spital și să privești asta”, a scris un utilizator TikTok.

Videoclipul a fost postat cu o zi înainte ca guvernul din Victoria să anunțe că va închide toate sălile de evenimente pentru toată lumea, cu excepția nunților, începând cu 12 ianuarie, potrivit The Independent.

Australia a înregistrat peste 1,3 milioane de cazuri de la începutul pandemiei, mai mult de jumătate în ultima săptămână, cauzate de varianta extrem de contagioasă a coronavirusului, Omicron.

Infecțiile cu  coronavirus au atins 1,03 milioane pentru prima dată în Australia de la debutul pandemiei. New South Wales și Victoria au raportat aproximativ 55.000 de cazuri noi.

Noua variantă crește, de asemenea, ratele de vaccinare din țară și forțează întărirea restricțiilor.

Cu toate acestea,  premierul Scott Morrison a spus că țara va trece cu bine de Omicron.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close