Antena 3 Externe La 33 de ani, s-a trezit cu contul plin şi şi-a cumpărat o casă nouă. Gestul a costat-o mult pe femeia din SUA

La 33 de ani, s-a trezit cu contul plin şi şi-a cumpărat o casă nouă. Gestul a costat-o mult pe femeia din SUA

de Georgiana Adam    |    13 Apr 2021   •   16:05
La 33 de ani, s-a trezit cu contul plin şi şi-a cumpărat o casă nouă. Gestul a costat-o mult pe femeia din SUA pixabay.com

O tânără din SUA s-a trezit bogată peste noapte, cu mai mult de un milion de dolari în cont, apoi şi-a cumpărat o maşină şi o casă, fără să se gândească ce urmări ar putea avea deciziile sale.

"Îmbogăţirea" femeii s-a produs după ce în cont i-a fost virată o sumă mare de bani, dar din greşeală. Ea s-a trezit cu 1,2 milioane de dolari în cont, dar nu a anunţat banca, deşi ştia că banii nu erau ai ei, potrivit ABC News.

Mai mult, femeia nu a stat pe gânduri şi s-a apuat de investiţii. Şi-a cumpărat o maşină nouă şi o casă.

Kelyn Spadoni are 33 de ani şi a fost dispecer la biroul șerifului dintr-o suburbie a orașului New Orleans. Ea a găsit suma fabuloasă în cont, după ce angajatul unei companii de servicii financiare a făcut o eroare. Femeia avea de primit nişte bani, dar e vorba de suma de 85 de dolari, nu 1,2 milioane de dolari. 

Firma a trimis apoi o notificare la bancă, pentru blocarea contului, însă femeia deja făcuse cumpărăturile. Aşa că compania a dat-o în judecată pe Kelyn Spadoni şi a recuperat deja cea mai mare parte din suma virată din greșeală.

În plus, o instanță a decis arestarea ei pentru acuzațiile de furt, fraudă bancară și transmitere ilegală de fonduri monetare.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close