Antena 3 CNN Externe Moarte cu repetiţie: O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile, în SUA

Moarte cu repetiţie: O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile, în SUA

O femeie a fost găsită în viață după ce cei de la azilul în care era internată au crezut-o moartă și au trimis-o, într-un sac mortuar, la pompe funebre.

Moarte cu repetiţie: O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile, în SUA
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    03 Feb 2023   •   19:10

S-a întâmplat la Centrul de îngrijire specială pentru bolnavi de Alzheimer Glen Oaks din Urbandale, SUA.

Povestea a început când o angajată s-a străduit să găsească pulsul femeii în dimineața zilei de 3 ianuarie. Pacienta, care suferea de demență cu debut precoce, anxietate și depresie, fusese mutată în centrul de îngrijire paliativă de numai o săptămână. Angajata, care se afla la sfârșitul turei sale de 12 ore, a alertat o asistentă medicală, care le-a spus anchetatorilor că nici ea nu a putut auzi bătăile inimii și nu a văzut-o pe femeie respirând.

Pacienta în vârstă de 66 de ani a fost declarată moartă în jurul orei 6:30, la 90 de minute după ce prima angajată a avut suspiciuni că nu ar mai trăi.

Un angajat al firmei de pompe funebre și un al doilea asistent medical - niciunul dintre ei nu a observat semne de viață la femeie - au pus-o într-un sac mortuar și au transportat-o la Ankeny Funeral Home & Crematory, iar cei de acolo au remarcat că era vie.

Citeşte şi: Cum și-a înscenat un bărbat propria moarte ca să vadă cine plânge după el. "Am vrut ca planul să funcționeze"

"Când au desfăcut sacul, angajații de la pompe funebre au remarcat că femeia gâfâia după aer", se arată în raport.

Femeia de 66 de ani din Iowa s-a trezit într-un sac mortuar "gâfâind după aer" după ce azilul unde se afla internată a presupus că a murit.

Centrul Glen Oaks Alzheimer's Special Care Center din suburbia orașului Des Moines riscă amenzi de 10.000 de dolari după ce angajații nu și-au dat seama că femeia era încă în viață, relatează New York Post.

Femeia a fost dusă imediat la spital, unde s-a constatat că respira, dar nu răspundea la stimuli.

Ea a fost dusă din nou la Centrul de îngrijire specială pentru bolnavi de Alzheimer Glen Oaks și a murit două zile mai târziu, cu familia alături.

×
Subiecte în articol: pompe funebre
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close