Antena 3 CNN Externe O femeie din India s-a trezit din "morţi" cu puțin timp înainte ca familia să o incinereze

O femeie din India s-a trezit din "morţi" cu puțin timp înainte ca familia să o incinereze

Familia femeii se pregătea să o incinereze în cadrul unui ritual tradițional, când aceasta a început brusc să plângă și a deschis ochii.

O femeie din India s-a trezit din "morţi" cu puțin timp înainte ca familia să o incinereze
Sursa foto: India Today
de Claudia Popovici    |    19 Mai 2021   •   18:51

Incidentul bizar a avut loc în satul Mudhale, din Baramati din India. Testată pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, femeia, în vârstă de 76 de ani a fost izolată acasă.

Din păcate, starea de sănătate s-a deteriorat rapid, iar familia a decis să o interneze într-un spital din Baramati. Ajunşi acolo, rudele femeii au fost nevoite să aştepte eliberarea unui loc.

Când s-au întors la maşină au observat că femeia este inconștientă. Astfel, au anulat internarea şi s-au întros acasă, acolo unde au demarat ritualul tradițional specific.

În momentul în care rudele se pregăteau să o incinereze, conform tradiției locale, femeia început să plângă și a deschis ochii. În cele din urmă, rudele au dus-o de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, informează India Today.

Un caz similar a avut loc şi în judeţul Bihor

În luna noiembrie a anului 2020, o pensionară din Bihor a fost considerată moartă timp o zi, după ce un polițist a găsit-o în comă profundă şi în stare de avansată de hipotermie pe jos, cu fața spre podea.

Șocați, oamenii au chemat ambulanța. Bătrâna a fost dusă de urgență la spital, unde a fost internată în comă profundă. Seara, inima ei s-a oprit. A doua zi femeia a dat semne de viață, când rudele au ridicat-o ca să o aşeze în sicriu.

×
Subiecte în articol: India Bihor incinereze
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close