Antena 3 CNN Externe O femeie și-a înscenat propria răpire și a cheltuit banii de răscumpărare la jocuri de noroc, în Spania

O femeie și-a înscenat propria răpire și a cheltuit banii de răscumpărare la jocuri de noroc, în Spania

O femeie și-a înscenat propria răpire, iar, după ce soțul acesteia a plătit răscumpărarea, a cheltuit banii la bingo. Polițiștii au arestat-o dintr-o sală de jocuri de noroc.

O femeie și-a înscenat propria răpire și a cheltuit banii de răscumpărare la jocuri de noroc, în Spania
Sursa foto: Getty Images/ Pablo Blazquez Dominguez
de Cerasela Stafie    |    26 Oct 2021   •   19:24

Incidentul s-a petrecut la începutul lunii octombrie, în localitatea Badalona, ​​lângă Barcelona. Femeia de 47 de ani a profitat de spitalizarea soțului ei pentru a face rost de bani. 

Aceasta și-a sunat partenerul de viață și l-a anunțat că este reținută împotriva voinței sale, iar infractorii cer 6.000 de euro pentru a o elibera în siguranță. Bărbatul, de pe patul spitalului, a anunțat poliția, dar a plătit și răscumpărarea, scrie El Pais.

După ce au efectuat diferite verificări, agenții de la Badalona au luat legătura cu Unitatea Centrală de Răpire și Extorcare a poliției catalane, pentru a se ocupa de anchetă. Acesta a revizuit cazul și a raportat faptele instanței.

Oamenii legii au verificat mai multe înregistrări video și au observat că femeia s-a dus personal să retragă banii. Ulterior, tot grație unor camere de supraveghere, au văzut-o intrând într-o sală pentru jocuri de noroc.

Acela a fost și locul de unde au săltat-o, fiind reținută pentru înscenarea unei infracțiuni și extorcare. Deținuta, după ce a depus mărturie la secția de poliție, a fost eliberată și este cercetată în libertate.

×
Subiecte în articol: Spania rapire inscenare
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close