Antena 3 CNN Externe "Mi s-a făcut rău instant şi am aruncat totul la gunoi!" | O femeie care gătea pentru copii a sesizat că ceva se mișcă în tigaie

"Mi s-a făcut rău instant şi am aruncat totul la gunoi!" | O femeie care gătea pentru copii a sesizat că ceva se mișcă în tigaie

O femeie care făcea mâncare pentru copiii săi a avut un şoc când şi-a dat seama că ceva a început să miște în tigaie.

"Mi s-a făcut rău instant şi am aruncat totul la gunoi!" | O femeie care gătea pentru copii a sesizat că ceva se mișcă în tigaie
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   16:28

Femeia gătea risotto pentru cei cinci copii ai săi, cu ingrediente cumpărate de la al doilea cel mai mare lanț de supermarketuri din Regatul Unit.

În tigaie, printre boabele de orez, se mișcau câteva târâtoare mici. Erau șapte insecte în mâncarea pe care femeia urma să le-o dea copiilor.

Femeia în vârstă de 49 de ani a povestit că imaginea a făcut-o să i se facă rău instant și a aruncat totul la gunoi, scrie Mirror.

Orezul se afla în termen de valabilitate, având ca dată de expirare 26 iulie anul viitor.

Femeia a sesizat incidentul şi primit doar un voucher de cinci lire sterline, sub formă de scuze de la Sainsbury's.

"Când m-am uitat la farfurie nu mi-a venit să cred ce am văzut. Era plin de insecte și mi s-a făcut rău. A trebuit să arunc totul la gunoi.

Tot ce mi-au spus a fost că le pare rău că mi-au stricat seara și mi-au oferit un voucher de cinci lire sterline ca despăgubire", a declarat femeia, conform Mirror. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close