Antena 3 CNN Externe O femeie din Marea Britanie și-a înjunghiat soțul de trei ori din cauza unei omlete

O femeie din Marea Britanie și-a înjunghiat soțul de trei ori din cauza unei omlete

O femeie din Marea Britanie și-a înjunghiat soțul de trei ori din cauza unei omlete pe care aceasta a servit-o ca garnitură la o cină aniversară.

O femeie din Marea Britanie și-a înjunghiat soțul de trei ori din cauza unei omlete
Sursa foto: Twitter/Telegraph
de Alexandra Ionescu    |    20 Oct 2021   •   21:58

Penelope Jackson, în vârstă de 66 de ani, este acuzată că și-a ucis soțul David, în vârstă de 78 de ani, în casa lor din Somerset.

Ea l-a înjunghiat de trei ori cu un cuțit de bucătărie după certurile legate de o masă în familie.

Femeia recunoaște că l-a înjunghiat, dar neagă uciderea soțului ei.

Ea a spus instanței că soțul ei s-a enervat că a pregătit o garnitură de ouă pe care să o mănânce alături de friptura cumpărată de fiica lor pentru a sărbători ziua de naștere a doamnei Jackson în februarie. 

”Eram îngrozită că se purta atât de urât”, a spus ea juriului.

”Aceasta a fost ultima picătură, pentru că decisese deja de ceva timp că nu voi mai suporta așa ceva”.

După ceartă, doamna Jackson a spus că a dus un cuțit de bucătărie în dormitorul ei din casa lor din Berrow, intenționând să-l folosească pentru a-și lua viața, dar a intrat în dormitorul soțului ei pentru a vorbi cu el.

„Am vrut să spună„ Îmi pare rău, Pen ”. El nu a spus asta ci: „ Pentru numele lui Dumnezeu ești jalnică, treci la culcare ”, a spus ea.

Vorbea agresiv, dar pe un ton de parcă ar fi spus ”dă-mi zahărul”. Eram complet exasperată. M-am uitat la el și i-am spus: ”nu am făcut nimic rău, recunoaște că îți pare rău. Dar el nu avea nicio problemă, continua să fie disprețuitor”.

Femeia nu a mai rezistat, și l-a înjunghiat. Apoi a mers în bucătărie pentru a scrie un bilet în care își recunoștea fapta. Soțul ei a luat telefonul pentru a suna la poliție, dar chiar și atunci i-a vorbit jignitor, spunându-i că ”nici măcar să mă înjunghii ca lumea n-ai fost în stare”. În timp ce vorbea cu dispecerul de la numărul de urgență, Domnul Jackson a continuat să râdă de ea, așa că femeia l-a înjunghiat iar.

Când a fost întrebată dacă intenționa să îl omoare, femeia a spus că nu, potrivit BBC.

”Pur și simplu mi-am pierdut controlul. Parcă nu eram acolo. Mă săturasem și mi-am pierdut controlul”, a adăugat ea.

Ea a spus că, de-a lungul celor 24 de ani de căsătorie, domnul Jackson a încercat mereu să îicomande, spunându-i ce poate și ce nu poate viziona la televizor.

Din cauza lockdownului provocat de COVID-19, nu mai exista ”nicio scăpare”, așa că a trebuit să stea doar în casă alături de el. 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie femeie injunghiere cutit omleta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close