Antena 3 CNN Externe Cursă memorabilă pentru pasagerii zborului Istanbul - Marsilia. Au asistat la nașterea unui bebeluș înainte de decolare

Cursă memorabilă pentru pasagerii zborului Istanbul - Marsilia. Au asistat la nașterea unui bebeluș înainte de decolare

Momente inedite pentru pasagerii unui avion care urma să zboare de la Istanbul la Marsilia. Chiar înainte de a decola avionul, o femeie însărcinată a intrat în travaliu.

Cursă memorabilă pentru pasagerii zborului Istanbul - Marsilia. Au asistat la nașterea unui bebeluș înainte de decolare
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2023   •   17:48

O femeie însărcinată a dat naștere unui copil în avion. Contracțiile au început chiar în momentul în care se făceau ultimele verificări înainte ca aeronava să decoleze. Mai mulți călători au surprins momentul în care femeia a intrat în travaliu și a avut nevoie de ajutorul paramedicilor de la aeroportul internațional Sabiha Gökçen.

Înainte ca aceștia să ajungă la bordul avionului, membrii echipajului de la Pegasus Airlines au fost cei care iau acordat primele îngrijiri medicale.

În imaginile surprinse de ceilalți călători se observă cum un pasager adună de la ceilalți oameni câteva hăinuțe de copil și i le dă mamei. 

Citește și: Doi români au furat 100.000 de euro de la un pensionar spaniol | S-au lăudat pe Facebook cu averea lor pentru a stârni invidia rudelor din țară

Conform  NYPost, după ce bebelușul s-a născut, un paramedic l-a înfășurat și l-a dus la o ambulanță care îi aștepta jos. Ulterior, micuțul, alături de mama sa, a fost transportat la un spital din apropiere pentru un control și îngrijiri medicale suplimentare.

×
Subiecte în articol: avion nastere naturala
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close