Antena 3 CNN Externe Femeie, la un pas de moarte din cauza unei operații estetice. Ce au descoperit medicii când i-au scos implanturile

Femeie, la un pas de moarte din cauza unei operații estetice. Ce au descoperit medicii când i-au scos implanturile

O femei din Statele Unite ale Americii a trăit clipe de groază din cauza implantului mamar pe care și l-a făcut în urmă cu 20 de ani. Starea ei de sănătate s-a agravat și a fost nevoită să ajungă pe mâna medicilor.

Femeie, la un pas de moarte din cauza unei operații estetice. Ce au descoperit medicii când i-au scos implanturile
Sursa foto: insider.com
de Ioana Mircea    |    20 Oct 2022   •   21:25

O femeie din Texas a fost șocată să afle că implanturile ei mamare i-au cauzat problemele de sănătate, schimbându-i viața cel puțin un deceniu.

Melissa Lima în vârstă de 49 de ani, fosta soție a regretatului jucător de baseball MLB Jose Lima, a declarat la opt ani după ce și-a făcut implanturile mamare că a început să se simtă rău și că manifesta o serie de simptome severe care i-au afectat viața de zi cu zi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Lima se numără printre numărul mare de femei care au vorbit despre complicațiile de sănătate, pe care le-au experimentat după ce și-au făcut implanturi mamare.

Ea a vorbit pentru prima dată despre sănătatea ei într-un clip video pe TikTok, care a strâns peste 5 milioane de vizualizări. Gestul femeii a fost făcut în speranța că va ajuta alte persoane, astfel încât să ia măsuri „mai devreme decât mai târziu”.

View this post on Instagram

A post shared by Melissa Lima (@melisssssalima)

Multe dintre simptomele descrise de Lima au fost raportate de mii de femei și includ atacuri de panică, ceață pe creier, probleme de vedere, insomnie și alte probleme.

În cele din urmă, Melissa nici măcar nu se mai putea ridica din pat și, după o luptă de zece ani, medicii au diagnosticat-o cu Hashimoto, o boală cronică autoimună a glandei tiroide.

În 2020, ea a decis să își îndepărteze implanturile de silicon din sâni.

Această decizie aproape că mi-a salvat viața – a declarat ea pe TikTok și a subliniat că imediat după îndepărtarea implanturilor, fața și corpul ei au revenit la normal în câteva ore.

Medicii au fost îngroziți de mizeria din siliconul pe care l-au îndepărtat, potrivit insider.com.

×
Subiecte în articol: Statele Unite silicoane
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close