Antena 3 CNN Externe O femeie susține că s-a întâlnit cu Iisus și cu părinții săi în "viața de apoi", după ce a suferit un traumatism cerebral. Ce spun medicii despre acest caz

O femeie susține că s-a întâlnit cu Iisus și cu părinții săi în "viața de apoi", după ce a suferit un traumatism cerebral. Ce spun medicii despre acest caz

O femeie de 57 de ani, spune că s-a întâlnit cu Iisus și cu părinții săi, în "viața de apoi", după ce a suferit un traumatism cerebral la vârsta de 20 de ani.

O femeie susține că s-a întâlnit cu Iisus și cu părinții săi în "viața de apoi", după ce a suferit un traumatism cerebral. Ce spun medicii despre acest caz
Sursa foto: Twitter I @HISTORYTV18
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   22:50

Beverley Gilmour, o britanică în vârstă de 57 de ani, povestește experiențele sale ce includ întâlniri cu Iisus și Walt Disney.

Prima experiență a avut-o în anii '80, iar de atunci a dezvoltat această conexiune cu Iisus Hristos.

Deși nu se consideră o persoană religioasă, Beverley Gilmour afirmă că a avut aceste experiențe neobișnuite cu morții.

Femeia descrie că poate simți că corpul ei încetează să funcționeze și chiar simte oprirea inimii, iar apoi simte că părăsește propriul corp și intră într-un spațiu unde poate interacționa cu cei decedați.

Citește și: NUMEROLOGIE. Ce ai fost în viaţa anterioară, în funcţie de numărul destinului 

Ce spun medicii despre aceste povestiri:

Medicii explică că leziunile cerebrale pot provoca astfel de experiențe în afara corpului, fenomen încă puțin înțeles.

Diagnosticată cu o tulburare a conștiinței, termen folosit de obicei pentru persoanele în stare vegetativă sau comă, Gilmour a colaborat cu cercetători pentru a înțelege mai bine aceste experiențe.

Pe lângă întâlnirea cu Iisus, susține că a avut întâlniri și cu părinții săi decedați și chiar cu Walt Disney.

Descrie că Disney i-a arătat povești într-o clădire impresionantă, iar ea, într-o transă, scria și desena ceea ce îi era arătat, devenind unul dintre personajele poveștilor create de Disney, potrivit mirror.co.uk.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close