Antena 3 CNN Externe O femeie şi-a cumpărat trei case de 1 euro în Italia, însă investiţia o va costa, de fapt, zeci de mii de euro

O femeie şi-a cumpărat trei case de 1 euro în Italia, însă investiţia o va costa, de fapt, zeci de mii de euro

O femeie care a cumpărat trei dintre casele de 1 euro din Italia a avertizat cu privire la prețul real al renovării proprietăților. Locuinţele se află într-o stare avansată de degradare, ceea ce înseamnă zeci de mii de euro investiţi în renovări.

O femeie şi-a cumpărat trei case de 1 euro în Italia, însă investiţia o va costa, de fapt, zeci de mii de euro
Sursa foto: The Sun
de Adelina Miron    |    04 Mai 2021   •   16:09

Rubia Daniels, antreprenor, a profitat de o ofertă fantastică în Mussomeli, Sicilia, dar şi și-a dat seama că pe termen lung va trebui să investească 60.000 de euro. Femeia şi-a cumpărat trei case de 1 euro, în care şi-a propus să îşi petreacă bătrâneţea, dar imobilele se află într-o stare avansată de degradare.

Aceasta a aflat despre casele de 1 euro după ce a citit online un articol despre micul oraș sicilian.

Ea planifica să îşi petreacă bătrâneţea în acest loc de mai mult timp şi a cumpărat o proprietate în primăvara anului 2019.

Când a sosit, s-a îndrăgostit de oraș și a ajuns să cumpere trei case, inclusiv una pentru fiecare dintre cei trei copii ai ei.

„Toți au fost foarte încântați și au visuri și aspirații diferite cu aceste case în viitor. Cel mai tânăr copil al meu intenționează să deschidă o cafenea braziliană!”, a spus Rubia, potrivit The Sun.

În jur de 25 de regiuni italiene fac parte din această schemă. Multe dintre zone au o populație în scădere sau în vârstă și speră să construiască din nou comunitatea.

Deşi pare o ofertă avantajoasă, oricine cumpără o casă de 1 euro în Mussomeli trebuie să o renoveze în termen de trei ani sau şi-ar putea pierde depozitul, care valorează 5.000 de euro.

Rubia a cheltuit deja 12.000 de dolari pentru forța de muncă și materiale pentru prima casă și se așteaptă să o coste aproximativ 20.000 de dolari. Investiţia totală ar putea ajunge la 60.000 de euro, conform calculelor ei.

×
Subiecte în articol: casa Italia femeie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close