Antena 3 CNN Externe Un român și-a omorât iubita pentru că nu câștiga cât voia el, în Austria. A încercat să o salveze stropind-o cu apă rece

Un român și-a omorât iubita pentru că nu câștiga cât voia el, în Austria. A încercat să o salveze stropind-o cu apă rece

Un român din Austria și-ar putea petrecere restul vieții la închisoare după ce și-a ucis iubita în bătaie. Acesta era supărat pe ea că nu câștiga mai mult de 750 de euro pe zi.

Un român și-a omorât iubita pentru că nu câștiga cât voia el, în Austria. A încercat să o salveze stropind-o cu apă rece
Sursa foto: Gettyimages | Yaowarat Boonyarattaphan / EyeEm
de Ioana Mircea    |    12 Aug 2022   •   09:51

Un român care locuiește în Austria și-a bătut iubita până a omorât-o. Acesta și-ar putea petrece restul vieții la închisoare. Motivul supărării sale ar fi fost faptul că femeia nu câștiga atât de mult cât voia el, respectiv mai mult de 750 de euro pe zi.

Ea lucra ca prostituată în cluburi de noapte și câștiga între 2.000 și 3.000 de euro pe lună. Bărbatul care trăia din banii ei era total nemulțumit, potrivit presei din Austria.

Colegii de muncă ai victimei au declarat că aceasta avea vânătăi pe brațe foarte frecvent, însă mereu încerca să-și acopere iubitul.

După ce a bătut-o, bărbatul a încercat să o salveze, stropind-o cu apă rece. Acesta i-a făcut și respirație gură la gură, dar ea nu s-a trezit. Speriat, a dus-o la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și i-au declarat decesul.

×
Subiecte în articol: Austria crimă bătaie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close