Antena 3 CNN Externe Fenomen CIUDAT în America. În doar o săptămână, trei bancheri s-au SINUCIS. Coincidenţele macabre din spatele acestor cazuri

Fenomen CIUDAT în America. În doar o săptămână, trei bancheri s-au SINUCIS. Coincidenţele macabre din spatele acestor cazuri

Fenomen CIUDAT în America. În doar o săptămână, trei bancheri s-au SINUCIS. Coincidenţele macabre din spatele acestor cazuri
de O.P.    |    04 Feb 2014   •   10:37

Pentru adepţii teoriilor conspiraţiei aceste ştiri nu sunt simple coincidenţe. Şi chiar publicul larg îşi ridică nişte semne de întrebare. Cei trei bancheri care s-au sinucis în săptămâna care s-a încheiat duminică erau în funcţii cheie la conducerea celor mai mari bănci din SUA: JP Morgan, Deutsche Bank şi Federal Reserve.

Mike Dueker, ultimul bancher despre care se spune că s-a sinucis, a fost găsit mort pe o autostradă din statul Washington.

Autorităţile care anchetează cazul consideră că este vorba despre o sinucidere. Se pare că Dueker s-a aruncat în gol de pe un pod al autostrăzii, înalt de circa 15 metri.

Potrivit datelor oferite presei, bancherul avea probleme la serviciu, însă nu au fost oferite mai multe detalii.

Faptul că în cazul celor trei morţi, autorităţile s-au grăbit să rostească cuvântul sinucidere, că nu au anchetat îndeaproape cazurile - toate aceste lucruri ridică semne de întrebare.

Ce au descoperit cei trei? Ce se petrece pe piaţa bancară? Previziunile analistului Nouriel Roubini, conform cărora ar urma un "tsunami financiar" pot fi cauza acestor dispariţii suspecte - acestea sunt doar câteva din întrebările pe care oamenii de rând le-au postat pe site-urile care au tratat aceste subiecte.

×
Subiecte în articol: sinucideri bancheri
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close