Antena 3 CNN Externe Fenomenele meteo fac ravagii în Statele Unite şi Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat în insulă

Fenomenele meteo fac ravagii în Statele Unite şi Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat în insulă

Fenomenele meteo fac ravagii în Statele Unite şi Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat în insulă
Sursa foto: Foto: unofficialnetworks.com
05 Feb 2014   •   15:24

Iarna face ravagii în Statele Unite şi Europa. A nins ore în şir în mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au fost blocate.

În New York, nămeţii au blocat mai multe artere principale, inclusiv strada care duce la unul dintre cele mai mari spitale din zonă.

Nici locuitorii din Georgia nu o duc mai bine. Statul a fost lovit de o furtună de gheaţă din cauza căreia trenurile au fost blocate în gări, iar sute de avioane au rămas la sol. În Missouri, un avion a rămas blocat ore în şir între nămeţii de pe pistă.

Situaţia rămâne gravă şi pe bătrânul continent. În Marea Britanie, unde un sat s-a transformat într-o insulă, fiind izolat de mai bine de 5 săptămâni din cauza inundaţiilor. Localnicii pot călători doar cu barca în satele din jur. Cei care profită din plin de pe urma inundaţiilor sunt hoţii care au spart zeci de locuinţe în ultimele săptămâni.

În Spania este cod portocaliu de vreme rea. Rafalele de vânt au ajuns pe alocuri chiar şi la 130 de kilometri pe oră, iar în zonele de coastă, valurile au avut chiar şi 11 metri înălţime.

Din nefericire, meteorologii nu au veşti bune pentru următoarele zile. Ninsorile şi furtunile vor continua şi în Portugalia, Italia, Austria şi Slovenia.

×
Subiecte în articol: conditii meteo
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close