Antena 3 CNN Externe Un feribot plin cu oameni a luat foc în Indonezia

Un feribot plin cu oameni a luat foc în Indonezia

Un feribot a luat foc în Indonezia. Două sute de pasageri şi echipajul vasului au sărit în apă ca să se salveze. Nu au existat victime.

Un feribot plin cu oameni a luat foc în Indonezia
Sursa foto: Captura Youtube
de Alexandra Ionescu    |    30 Mai 2021   •   17:44

Feribotul KM Karya Indah se îndrepta spre portul Sanana. Incendiul s-a produs la 15 minute după ce vasul plecase de la Ternate, capitala provinciei Maluku în jurul orei 7, ora locală.

Directorul general al feribotului a spus că se aflau pe vas 181 de pasageri, printre care 22 copii, 14 membrii ai cabinei. Toți au fost salvaţi şi transportaţi către un alt vas din apropiere.

„81 de pasageri şi 14 membrii ai vasului au luat parte la incendiu. Până acum echipa de salvare monitorizează în continuare lista de pasageri care au fost salvaţi”, a declarat Muhamad Arafah, şeful echipelor de salvare.

Disperaţi să scape cu viaţă, oamenii au sărit în apa învolburată şi s-au agăţat de orice obiect plutitor. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Mai multe bărci de pescuit, care se aflau în apropiere, au intervenit pentru a-i recupera pe călători. Toţi au fost transportaţi în siguranţă pe cea mai apropiată insulă.

Din primele investigaţii, se pare că focul ar fi pornit din sala mașinilor.

×
Subiecte în articol: feribot indonezia flacari
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close