Antena 3 CNN Externe O fetiță de 3 ani a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost atacată de un cangur, în Australia

O fetiță de 3 ani a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost atacată de un cangur, în Australia

O fetiță de trei ani a fost transportată cu avionul la spital. Micuța a suferit răni grave, după ce a fost atacată de un cangur.

O fetiță de 3 ani a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost atacată de un cangur, în Australia
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    18 Mar 2022   •   10:17

Copilul a suferit lacerații semnificative la cap, spate și braț după incidentul petrecut în localitatea australiană Armidale.

Atacul s-a produs când cangurul a ajuns pe veranda din spate a proprietății, unde se afla copilul în acel moment. Echipajele medicale au fost chemate de urgență la fața locului.

Elicopterul de salvare Westpac a fost alertat, iar la fața locului a fost trimis un medic de terapie intensivă și două echipaje rutiere paramedice.

Fata a primit îngrijiri la domiciliu, înainte de a fi dusă la aeroportul Armidale și transportată cu avionul la spitalul John Hunter din Newcastle.

”Tânăra pacientă a suferit o serie de lacerații profunde, inclusiv o rană în partea laterală a capului în urma acestui atac”, a spus Brian Lakin, medic la Ambulanța NSW, potrivit The Guardian.

”Fără îndoială că acesta a fost un moment terifiant pentru fetiță, care părea să fie în stare de șoc când au sosit paramedicii. Acesta este un memento pentru toată lumea despre cât de imprevizibile pot fi animalele sălbatice,” au explicat cadrele medicale.

×
Subiecte în articol: fetita rănită atac cangur Australia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close