Antena 3 CNN Externe Fetița care a cântat într-un buncăr din Kiev, chemată să interpreteze imnul Ucrainei la un concert în Polonia

Fetița care a cântat într-un buncăr din Kiev, chemată să interpreteze imnul Ucrainei la un concert în Polonia

Fetița care a impresionat întreaga lume după ce a cântat într-un buncăr, a interpretat imnul Ucrainei pe un stadion plin in oraşul Lodz, din Polonia.

Fetița care a cântat într-un buncăr din Kiev, chemată să interpreteze imnul Ucrainei la un concert în Polonia
de Andreea Cigolea    |    22 Mar 2022   •   10:54

Reprezentaţia a avut loc în cadrul unui concert de caritate la care s-au strâns fonduri pentru ajutorarea refugiatilor. 

Amelia Anisovici, o fetiță de 7 ani din Ucraina, refugiată acum în Polonia, a interpretat duminică seară imnul naţional al țării sale în fața a zeci de mii de oameni adunați pe un stadion polonez.

Totul după două săptămâni de când a interpretat într-un adăpost antiatomic din Kiev, melodia ”Let It Go" din filmul de animație ”Frozen", iar filmarea cu ea se viraliza pe reţelele de socializare.

Amelia a ajuns în Polonia pe 9 martie, după ce a reuşit să fugă din Ucraina cu bunica și frații ei. Mama ei, Lilia, și tatăl ei, Roman, au rămas în Kiev. 

Copila a devenit celebră la începutul lunii martie, după ce a fost postat pe Facebook un clip în care cânta melodia ”Let It Go” din filmul de animație ”Frozen” într-un adăpost subteran, unde a petrecut şase zile, cu puţină mâncare şi apă. 

×
Subiecte în articol: Ucraina imn Polonia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close