Antena 3 Externe O fetiță de 9 ani din Turcia și-a cărat câinele pe spate doi kilometri, în zăpadă, pentru a ajunge la veterinar

O fetiță de 9 ani din Turcia și-a cărat câinele pe spate doi kilometri, în zăpadă, pentru a ajunge la veterinar

de Claudia Popovici    |    03 Mar 2021   •   18:11
O fetiță de 9 ani din Turcia și-a cărat câinele pe spate doi kilometri, în zăpadă, pentru a ajunge la veterinar bogazicigundem.com

Micuța Cemre, în vârstă de 9 ani, locuiește la sat, într-o zonă din Turcia. Când câinele ei, Pamuk, s-a îmbolnăvit, l-a luat în spate și a mers doi kilometri, prin zăpadă, pentru a-l duce la cel mai apropiat veterinar.

Când Pamuk s-a îmbolnăvit, micuta Cemre a încercat să gasească soluţii pentru a-l transporta la un veterinar. Din păcate, vremea s-a înrăutăţit şi din cauza ninsorilor nu a mai putut ajunge cu prietenul ei la medic.

Totuşi, într-o zi a auzit că în sat, la doi kilometri de casa ei, vine un medic veterinar ca să trateze o vacă. Aşa i-a venit ideea să îl ducă pe Pamuk în spate, doi kilometri prin zăpadă, la medicul veterinar. 

"Această fetiță a venit să-i fac câinelui o injecție când a aflat că sunt în sat pentru a trata o vacă”, a anunțat medicul, Ogün Öztürk pe retelele de socializare.

Acesta a declarat presei locale că Pamuk nu avea nimic grav, ci doar o usturime puternică rezolvată acum cu o injecție împotriva paraziților.

"Lumea se schimbă cu astfel de gesturi”

Micuța Cemre i-a mulțumit și, fericită, l-a luat din nou pe Pamuk pe umăr pentru a merge acasă. Veterinarul s-a declarat extrem de impresionat de afecțiunea fetiței pentru prietenul ei necuvântător: "Lumea se schimbă cu astfel de gesturi” a spus el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close