x close

Fetiţă căutată acasă de poliţie. Vezi ce "crimă abominabilă" a înfăptuit

de D.D.    |    04 Ian 2012   •   08:01
Fetiţă căutată acasă de poliţie. Vezi ce "crimă abominabilă" a înfăptuit 407 Foto: yoganonymous.org

O fetiţă din Statele Unite s-a îngrozit când un poliţist a venit s-o caute, la ea acasă. Copilul nu era vinovat de nicio infracţiune, dar uitase să restituie câteva cărţi la bibliotecă, iar conducerea instituţiei ceruse ajutorul poliţiei, pentru a le recupera. Părinţii fetei consideră că bibliotecarii au întrecut cu mult normele bunei cuviinţe.

Ca toate mamele, Shannon Benoit obişnuieşte să-i citească fetiţei sale, care abia deprinde alfabetul. Uneori, cele două împrumută cărţi de la biblioteca locală şi mai uită să le dea înapoi. Dar nici mama, nici fiica nu se aşteptau să se trezească, la uşă, cu un poliţist care să le ceară... să restituie două cărţi.

Shannon spune că intervenţia poliţiei pentru a recupera câteva cărţi i se pare cel puţin exagerată. Poliţistul care a avut de îndeplinit misiunea nu este nici el prea bucuros.

Cărţile au fost găsite şi restituite şi totul s-a sfârşit cu bine. Conducerea bibliotecii nu se miră că este criticată, dar spune că n-a găsit altă cale de a trata clienţii cu mari datorii, care nu răspundeau la mesaje. Familia Benoit susţine, însă, că n-a primit niciun avertisment.

Legile locale prevăd şi pedepse penale pentru nerestituirea cărţilor. Dar poliţiştii speră că nu se va ajunge la aşa ceva, iar simpla lor prezenţă va fi suficientă. Şi, până acum, aşa a fost.

Citeşte mai multe despre:

fetita crima Politie biblioteca carti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati