Antena 3 CNN Externe Fetiţă de trei ani, salvată de câinele ei după ce s-a rătăcit

Fetiţă de trei ani, salvată de câinele ei după ce s-a rătăcit

Fetiţă de trei ani, salvată de câinele ei după ce s-a rătăcit
Sursa foto: caine
21 Feb 2010   •   13:19

Un câine credincios a salvat viaţa unei fetiţe de trei ani, rătăcită în pustietatea din Arizona, unde locuieşte împreună cu părinţii săi. Datorită câinelui, fetiţa a supravieţuit unei nopţi geroase, iar după răsăritul soarelui a fost găsită de salvatori şi adusă acasă cu elicopterul.
Familia Bensch locuieşte o fermă izolată din munţii Arizonei, iar mica Victoria nu se teme să se joace în curte în fiecare după-amiază. Câteva minute în care mama a scăpat-o de sub ochi au fost, însă, de ajuns ca fetiţa să dispară fără urmă împreună cu câinele său Blue.

Părinţii au căutat-o pe unde au putut, iar când au chemat poliţia, soarele era la asfinţit. Peste noapte, oamenii şerifului au oprit fiecare maşină şi le-au făcut vizite tuturor pedofililor cunoscuţi din zonă. Dar abia dimineaţa, când un elicopter a putut decola, Victoria a fost găsită la mai puţin de un kilometru de casă - sub paza credinciosului Blue.


Deşi, în timpul nopţii, temperatura scăzuse până în jur de zero grade, fetiţa nu suferise deloc din cauza frigului. Tot câinele a fost cel care a avut grijă s-o apere de ger.

Deloc afectată de mica ei aventură, Victoria este la fel de veselă ca întotdeauna, spre bucuria familiei. Iar câinele Blue îi rămâne cel mai bun prieten - poate chiar mai mult ca în trecut.

Antena 3




×
Subiecte în articol: caine fetita Arizona elicopter salvatori
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close