Antena 3 CNN Externe O fetiţă răpită în urmă cu şase ani a fost găsită în viaţă de un bărbat care a văzut cazul pe Netflix

O fetiţă răpită în urmă cu şase ani a fost găsită în viaţă de un bărbat care a văzut cazul pe Netflix

O fetiţă care a fost răpită în urmă cu şase ani a fost găsită în viaţă, după ce un bărbat a recunoscut-o pe copilă, după ce i-a văzut cazul într-un document pe Netflix.

O fetiţă răpită în urmă cu şase ani a fost găsită în viaţă de un bărbat care a văzut cazul pe Netflix
Sursa foto: abc7chicago.com
de Georgiana Adam    |    16 Mai 2023   •   14:50

Fetiţa a fost răpită în anul 2017, atunci când avea nouă ani, după ce tatăl său a reclamat dispariţia copilei atunci când a mers să o ia de la mama ei, însă nu a mai găsit-o.

Copila a fost răpită chiar de mama ei, care însă nu avea drept de custodie. Timp de şase ani, fetiţa a fost considerată dispărută, iar anchetatorii au dat-o în urmărire.

Mai mult, cazul ei a fost prezentat în cadrul documentarului "Unsolved Mysteries" (n.r. Mistere neelucidate) de pe Netflix.

În urmă cu câteva zile, proprietarul unui magazin din oraşul Asheville (Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii) a recunoscut-o pe fetiţă, care se afla împreună cu mama sa la cumpărături şi i-a alertat pe poliţişti, potrivit abc7chicago.com.

Mama fetiţei a fost arestată, iar judecătorul a stabilit o cauţiune de 250.000 de dolari, în timp ce fetiţa, Kayla Unbehaun, a ajuns în grija autorităţilor şi se va întorace, cel mai probabil, la tatăl ei.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close