Antena 3 CNN Externe Fetița ucraineană pe spatele căreia mama a scris datele de contact a ajuns în Franța, după ce a trecut prin România: ”Ne-am temut că nu va afla niciodată cine este”

Fetița ucraineană pe spatele căreia mama a scris datele de contact a ajuns în Franța, după ce a trecut prin România: ”Ne-am temut că nu va afla niciodată cine este”

Vira Makoviy, fetița pe spatele căreia mama sa a scris datele de contact, pentru a fi ajutată în cazul în care părinții vor fi uciși în război, a ajuns în siguranță în Franța, după ce a trecut prin Moldova, România și Belgia.

Fetița ucraineană pe spatele căreia mama a scris datele de contact a ajuns în Franța, după ce a trecut prin România: ”Ne-am temut că nu va afla niciodată cine este”
Sursa foto: Instagram/aleksandra.mako
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2022   •   19:21

Mama fetei, Sasha Makoviy, spune că războiul este o experiență traumatizantă.

„Vira este bine. E prea mică pentru a înțelege ce se întâmplă. Poate simți ceva de la mine, dar este prea mică pentru a înțelege. Sunt foarte fericită că este atât de mică. Foarte fericită.", a declarat femeia pentru BBC.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Îngrijorată că fiica ei ar rămâne singură dacă membrii familiei nu ar supraviețui, Sasha Makoviy a sperat că cel puțin Vira va putea într-o zi să caute conturile de pe rețelele de socializare ale mamei sale pentru a afla cum arată.

„M-am gândit că poate găsi câteva informații de pe internet, poate să-mi găsească contul pe Instagram și poate că și-ar putea vedea părinții”, a spus ea.

Cea mai mare temere a acesteia a fost că ”Vira se va pierde sau că vom muri și că nu va afla niciodată cine este sau din ce familie provine.”

 

×
Subiecte în articol: Ucraina mama Franta
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close