Antena 3 CNN Externe Fiica lui Bill Gates, după vaccin: "Din păcate, nu mi-a implantat în creier geniul tatălui meu"

Fiica lui Bill Gates, după vaccin: "Din păcate, nu mi-a implantat în creier geniul tatălui meu"

Fiica miliardarului Bill Gates, Jennifer Gates, a anunțat că a fost imunizată cu prima doză din vaccinul anti-COVID şi spune, glumind, că odată cu serul nu i-a fost implantat şi geniul părintelui său.

Fiica lui Bill Gates, după vaccin: "Din păcate, nu mi-a implantat în creier geniul tatălui meu"
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2021   •   15:46

Studentă la Medicină, fiica fondatorului Microsoft a spus pe contul său de Instagram că a primit un vaccin bazat pe ARN mesager şi a publicat o fotografie alături de un text în care îşi exprimă recunoştinţa pentru oamenii de ştiinţă, medicii şi experţii care "au făcut posibilă această realizare în medicina modernă".

Jennifer Gates i-a îndemnat pe cei peste 357.000 de urmăritori Instagram să se vaccineze când va fi posibil

"A trecut peste un an de când a apărut varianta Sars CO-V2 și acum avem mai multe soluții, inclusiv imunizări, pentru a ajuta la protejarea persoanelor și a comunităților", a spus fiica lui Bill Gates. 

De asemenea, ea i-a îndemnat pe cei peste 357.000 de utilizatori Instagram care îi urmăresc contul să se vaccineze când va fi posibil, adăugând: "Cu cât mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât vor fi comunităţile noastre mai sigure pentru toată lumea".

"Din păcate, nu mi-a implantat geniul tatălui meu în creier", a glumit tânăra de 24 de ani, făcând o aluzie la teoriile conspiraționiste.

Fiica lui Bill Gates: Din păcate, nu mi-a implantat geniul tatălui meu în creier

Bill Gates, vaccinat la finalul lunii ianuarie, a investit doar pentru dezvoltarea unui vaccin anti-Covid peste 350 de milioane de dolari. 

În ultimul an, el a fost unul dintre cei mai vocali susţinători ai importanţei realizării unui vaccin, fapt care i-a adus şi critici din partea adepţilor teoriei conspiraţiei.

În ultimii 20 de ani, fundaţia sa a investit patru miliarde de dolari în dezvoltarea mai multor vaccinuri.
 

×
Subiecte în articol: Jennifer Gates vaccin COVID-19
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close