Antena 3 CNN Externe Fiica de 18 ani a lui Sarah Palin a născut un băieţel

Fiica de 18 ani a lui Sarah Palin a născut un băieţel

Fiica de 18 ani a lui Sarah Palin a născut un băieţel
30 Dec 2008   •   12:58

Bristol, fiica lui Sarah Palin, fosta candidată republicană la vicepreşedinţia SUA, a născut duminică un fiu, potrivit revistei People. Fiul lui Bristol are o greutate de 3,3 kg şi s-a născut în oraşul Palmer, din statul Alaska.
Sarah Palin, candidata republicană la vicepreşedinţia SUA la alegerile de anul acesta, a dezvăluit în timpul campaniei electorale că fiica sa, la vremea aceea în vârstă de 17 ani, este însărcinată. Vestea a provocat un adevărat scandal în tabăra republicanilor.
Pe timpul întregii campanii electorale şi chiar după terminarea acesteia, Sarah Palin a fost implicată în numeroase scandaluri. În urmă cu puţin timp, mama logodnicului fiicei lui Sarah Palin, a fost arestată, după o percheziţie efectuată la domiciliul său din Wasilla, Alaska.
Ea va avea de înfruntat şase capete de acuzare, într-un caz referitor la droguri. Sherry Johnston a fost eliberată la scurt timp după arestare, contra unei cauţiuni în valoare de 5.000 de dolari. Autorităţile au refuzat să dea mai multe detalii cu privire la acest caz.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sarah Palin nastere baietel
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close