Antena 3 CNN Externe Fiica lui William și Kate a împlinit un an! Casa Regală a făcut publice fotografii cu Prințesa Charlotte

Fiica lui William și Kate a împlinit un an! Casa Regală a făcut publice fotografii cu Prințesa Charlotte

Fiica lui William și Kate a împlinit un an! Casa Regală a făcut publice fotografii cu Prințesa Charlotte
Sursa foto: Foto: Facebook The Royal Family
02 Mai 2016   •   11:39

Prințul William și soția sa, Kate, doresc să își țină copiii departe de aparatele de fotografiat ale paparazzilor, dar nu neglijează curiozitatea publicului, mai ales în momentele speciale din sânul familiei lor. Astfel, cu ocazia aniversării de 1 an al Prinţesei Charlotte, Casa Regală a publicat noi fotografii cu aceasta, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

"Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să ofere publicului noi fotografii cu Prinţesa Charlotte. Ducesa a făcut aceste fotografii ale fiicei ei în aprilie, la reşedinţa din Norfolk. Ducele şi Ducesa sunt foarte fericiţi să împărtăşească aceste momente importante din interiorul familiei, cu ocazia primei aniversări a fiicei lor", se arată în mesajul postat pe Facebook. 

Din momentul nasterii sale, in 2 mai 2015 la Spitalul St. Mary din Londra, Charlotte a fost vazuta doar de doua ori de catre public: in ziua nasterii si la botezul sau. 

 

×
Subiecte în articol: printul William
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close