Antena 3 CNN Externe Fiul preşedintelui SUA, filmat cu o prostituată. Hunter Biden, confesiuni sub cearşaf, despre traficanţii ruşi de droguri

Fiul preşedintelui SUA, filmat cu o prostituată. Hunter Biden, confesiuni sub cearşaf, despre traficanţii ruşi de droguri

Cotidianul britanic a intrat în posesia înregistrării conversaţiei realizate în anul 2019, în care Hunter îi povesteşte unei prostituate despre acest episod petrecut într-un hotel din Las Vegas, în timp ce el era sub influenţa consumului de droguri.

Fiul preşedintelui SUA, filmat cu o prostituată. Hunter Biden, confesiuni sub cearşaf, despre traficanţii ruşi de droguri
Sursa foto: DailyMail
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2021   •   15:38

Fiul preşedintelui Joe Biden, Hunter Biden pretinde că traficanţii ruşi de droguri i-au furat un laptop în anul 2018 cu scopul de a-l şantaja, scrie Daily Mail.

„Au înregistrări video cu mine făcând asta. Au înregistrări video cu mine făcând sex nebun”, poate fi auzit Biden Jr. la minutul 3.40 al clipului.

Videoclipul obţinut de publicația britanică conţine şi înregistrarea unei scene de sex între fiul actualului lider de la Casa Albă şi prostituata respectivă.

Laptopul la care face referire Hunter Biden în filmarea cu pricina ar fi cel de-al treilea computer pierdut de acesta. Unul dintre acestea a fost abandonat într-un depozit din Delaware, iar al doilea a fost confiscat ulterior de federali.

Cele două computere conţineau înregistrări şi imagini controversate care îl vizau pe actualul preşedinte al Statelor Unite.

Daily Mail afirmă că clipul video pe care l-a dat publicității se găsea pe hard-discul copiat de pe laptopul MacBook Pro abandonat în atelierul de reparații din Delaware în aprilie 2019.

Acesta conține e-mail-uri în care sunt prezentate amănunte despre relațiile comerciale dubioase ale lui Hunter Biden în străinătate, fotografii personale în care fiul președintelui arată cadaveric și un video de 12 minute în care apare fumând cocaină crack în timp ce face sex cu o necunoscută.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close