Antena 3 Externe Filmau un videoclip pe TikTok și credeau că au găsit o comoară. Au început să tremure când au deschis valiza asta!

Filmau un videoclip pe TikTok și credeau că au găsit o comoară. Au început să tremure când au deschis valiza asta!

09 Iul 2020   •   14:35
Filmau un videoclip pe TikTok și credeau că au găsit o comoară. Au început să tremure când au deschis valiza asta!
Sursa foto: Pixabay.com

Mai mulți adolescenți au făcut o descoperire șocantă în timp ce filmau un videoclip pe TikTok. Au găsit un cadavru înghesuit într-o valiză și un altul într-o pungă de plastic, în apă.

Victimele au fost împușcate în urmă cu câteva zile. Cadavrele lor au fost găsite pe plaja din Seattle, iar tinerii speriați au chemat polițiștii. Adolescenții au declarat că au simțit un miros puternic, după deschiderea valizei. Întâmplarea a fost filmată și postată pe platforma TikTok.

„S-a întâmplat ceva traumatic care mi-a schimbat viața. Am găsit această valiză neagră. Glumeam că poate valiza ar avea bani, dar mirosul era copleșitor”, a descris videoclipul postat, unul dintre adolescenți.

Caz șocant. Cadavre băgate într-o valiză

Cele două victime, Jessica Lewis, de 35 de ani și Austin Wenner, de 27 de ani, nu aveau dușmani, spun rudele. Jessica era mama a patru copii. „Au fost doar oameni normali, drăguți. Nimeni nu merită să pățească ce au pățit ei”, a spus mătușa ei, potrivit CNN.

”Au fost oameni normali, drăguți”

Poliția din Seattle a declarat presei locale că se fac investigații de amploare în acest caz.

Încă nu a fost arestată nicio persoană. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close