Antena 3 CNN Externe Finala Ligii Campionilor nu se va mai juca în St Petersburg, după ce Rusia a invadat Ucraina

Finala Ligii Campionilor nu se va mai juca în St Petersburg, după ce Rusia a invadat Ucraina

UEFA nu va mai organiza finala de anul acesta a Ligii Campionilor în St Petersburg, după atacarea Ucrainei de către trupele Federației Ruse, transmite presa internațională. Decizia va fi luată într-o ședință de urgență a Comitetului Executiv, care va fi organizată mâine.

Finala Ligii Campionilor nu se va mai juca în St Petersburg, după ce Rusia a invadat Ucraina
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    24 Feb 2022   •   17:14

Finala Ligii Campionilor urma să se joace pe Arena Gazprom din Sankt Petersburg, pe 28 mai. Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a convocat o ședință de urgență a comitetului executiv pentru vineri.

„În urma evoluției situației dintre Rusia și Ucraina în ultimele 24 de ore, președintele UEFA a decis să convoace o ședință extraordinară a Comitetului Executiv pentru vineri, 25 februarie, la ora 10:00 CET, pentru a evalua situația și a lua toate deciziile necesare”, a transmis UEFA într-un comunicat.

„Tratăm această situație cu maximă seriozitate și urgență. Deciziile vor fi luate de Comitetul Executiv al UEFA si vor fi anunțate mâine", a adăugat organizația într-o altă informare de presă.

Reprezentanți FIFA se întâlnesc astăzi cu reprezentanți ai Rusiei și ai Ucrainei, ambele țări având echipe înscrise în meciurile de play-off din martie ale Cupei Mondiale, transmite BBC.

 

×
Subiecte în articol: Rusia Ucraina UEFA Liga Campionilor
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close