x close

Finlanda. Bilanţul atacului de vineri se ridică la doi morţi şi şapte răniţi

de G.S.    |    26 Mai 2012   •   14:56
Finlanda. Bilanţul atacului de vineri se ridică la doi morţi şi şapte răniţi Foto: INTACT Images/EPA

Una dintre persoanele rănite de un tânăr în vârstă de 18 ani, care a deschis focul de pe un acoperiş în centrul oraşului Hyvinkaa din Finlanda, a murit, ridicând la două victime bilanţul acestui atac, relatează AFP.
   
Presupusul autor al atacului a fost arestat sâmbătă dimineaţa. Purtând o ţinută de camuflaj, el a deschis focul de pe un acoperiş din centrul Hyvinkaa, un oraş situat la circa 50 de kilometri nord de Helsinki, provocând moartea unei tinere în vârstă de 18 ani şi rănind alte opt persoane, dintre care două grav, a precizat poliţia locală într-un comunicat.
   
Ulterior, agenţia FNB, citând poliţia, a anunţat moartea unuia dintre răniţi, un bărbat în vârstă de 18 ani, sâmbătă dimineaţa la spital.
   
Ucigaşul, a cărui identitate nu a fost comunicată şi care nu prezintă antecendente penale potrivit poliţiei, a fost arestat în apropiere de Hyvinkaa, fără să opună rezistenţă.
   
"Atacul a început la sâmbătă la ora 01.53 în centrul Hyvinkaa", precizează comunicatul poliţiei, care adaugă că focurile de armă au avut loc în apropierea restaurantului Amarillo, de pe un acoperiş.
   
Suspectul nu dispunea de permis de port-armă, a precizat poliţia.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati