Antena 3 CNN Externe Fiul de 16 ani al unui cunoscut actor s-a sinucis. „Într-un milion de lacrimi, nu aș fi crezut că aș putea posta acest lucru”

Fiul de 16 ani al unui cunoscut actor s-a sinucis. „Într-un milion de lacrimi, nu aș fi crezut că aș putea posta acest lucru”

Fiul de 16 ani al unui cunoscut actor s-a sinucis. „Într-un milion de lacrimi, nu aș fi crezut că aș putea posta acest lucru”
Sursa foto: Foto: Instagram
11 Mai 2018   •   14:32

Fiul de 16 ani al actorului David Labrava din ”Sons Of Anarchy” s-a sinucis. Actorul a făcut anunțul referitor la gestul băiatului său, Tycho, pe rețelele de socializare.

În mesajul în care anunță că fiul său și-a pus capăt vieții, Labrava a descries și lupta fiului său cu depresia, spunând că nu și-a dat seama de problemele cu care se confrunta Tycho deoarece a fost mereu ”un copil fericit”.

„Niciodată, într-un milion de lacrimi, nu aș fi crezut că aș putea posta acest lucru. Acesta este băiatul meu Tycho. Și-a luat viața cu câteva zile în urmă la 16 ani. El a suferit de depresie, dar nu o puteam vedea pentru că era un copil fericit. Comunicați cu cei dragi, este posibil să nu existe semne. Prețuiți-i. Sunt distrus”, a scris Labrava, potrivit Daily Mail

 

 

×
Subiecte în articol: sinucis fiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close