Antena 3 Externe Fiul lui Gaddafi: "Clovnul" de Sarkozy să returneze banii primiţi de la Libia pentru campania electorală

Fiul lui Gaddafi: "Clovnul" de Sarkozy să returneze banii primiţi de la Libia pentru campania electorală

de Antena3.ro    |    17 Mar 2011   •   12:10
Fiul lui Gaddafi: "Clovnul" de Sarkozy să returneze banii primiţi de la Libia pentru campania electorală
Sursa foto: Foto: blog.foreignpolicy.com

Fiul dictatorului libian Muammar Gaddafi, Seif al-Islam, i-a cerut preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy, să returneze banii pe care i-ar fi primit de la Gaddafi în timpul campaniei electorale din 2007.

În cadrul unui interviu, citat de Novinite, Seif al-Islam, a declarat că există documente care să dovedească faptul că Sarkozy a fost finanţat de Libia în campania electorală, spunând că preşedintele francez a fost ajutat pentru a oferi sprijin libienilor după ce ajunge în funcţie, dar a dezamăgit.

Sarkozy a stârnit furia regimului Gaddafi prin recunoaşterea guvernului pro-democratic înfiinţat de rebeli în estul Libiei. Fiul dictatorului apostrofându-l pe şeful statului francez, spunând despre acesta că este un "clovn" şi că detaliile despre banii primiţi vor fi făcute publice foarte curând.

Administraţia prezidenţială franceză a infirmat acuzaţiile lui Seif al-Islam.

×

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close