Antena 3 CNN Externe Fiul lui Osama bin Laden s-a căsătorit cu fiica celui ce a preluat controlul avionului în atacurile terioriste 9/11 

Fiul lui Osama bin Laden s-a căsătorit cu fiica celui ce a preluat controlul avionului în atacurile terioriste 9/11 

Fiul lui Osama bin Laden s-a căsătorit cu fiica celui ce a preluat controlul avionului în atacurile terioriste 9/11 
07 Aug 2018   •   12:53

Fiul lui Osama bin Laden s-a căsătorit cu fiica liderului din atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, a declarat familia sa pentru The Guardian. Frații vitregi a lui Osama,  Ahmad și Hassan al-Attas, au menționat nunta lui Hamza bin Laden, de 29 de ani, care acum și-a asumat o funcție de conducere în al-Qaeda. 

"Am auzit că s-a căsătorit cu fiica lui Mohammed Atta", a declarat Ahmad pentru publicație, referindu-se la teroristul care a preluat controlul zborului 11 al companiei americane, care a intrat în Turnurile Gemene. "Nu suntem siguri unde se află acum, dar ar putea fi Afganistan", a adăugat el. 

Hamza este fiul uneia dintre cele trei soții supraviețuitoare ale lui Bin Laden, Khairiah Șabar, care locuia împreună cu soțul ei langă o bază militară pakistaneză, când acesta fost ucis cu șapte ani în urmă. 

În încercarea de a răzbuna moartea tatălui său, Hamza, care este considerat adjunct al actualului lider al al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri, i-a îndemnat pe urmași să înceapă un război împotriva Washingtonului, Londrei, Parisului și Tel Avivului. 

Căsătoria cu fiica lui Atta pare să confirme faptul că al-Qaeda continuă să fie organizat în jurul activității tatălui său. 

În ianuarie 2017, Statele Unite l-au numit Hamza un terorist mondial desemnat, adică averea lui ar putea fi blocată, iar orice persoană care intră în contact cu el va fi arestată.  

Sursă: NY Post

×
Subiecte în articol: casatorie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close