Antena 3 Externe Fiul lui Osama Bin Laden: Tatăl meu trăieşte, dar nu ştiu unde se află

Fiul lui Osama Bin Laden: Tatăl meu trăieşte, dar nu ştiu unde se află

15 Iul 2010   •   16:01
Fiul lui Osama Bin Laden: Tatăl meu trăieşte, dar nu ştiu unde se află
Sursa foto: Foto: .topnews.in

Omar Bin Laden, fiul lui Osama Bin Laden, susţine că tatăl său este încă în viaţă, dar că nu ştie unde se află. ?Tatăl meu trăieşte pe acest Pământ, dar nu ştiu unde?, a declarat Omar Bin Laden, potrivit The Telegraph.

?Dacă o persoană de calibrul lui ar muri, nimeni nu ar putea ascunde acest lucru. Lumea s-ar schimba radical, dacă el nu ar mai fi?, a insistat fiul lui Osama Bin Laden.

Omar Bin Laden, în vârstă de 29 de ani, a declarat că încă îl iubeşte pe tatăl său, dar că nu vrea să fie ca el. ?Ar însemna că sunt slab, dacă aş dori să fiu exact ca el. Încă îl iubesc, bineînţeles. Îmi lipseşte ca tată, dar suntem diferiţi. Eu doresc pace în lume?, a conchis fiul lui Osama Bin Laden.

În cadrul interviului acordat The Sun, Omar şi-a exprimat şi părerea referitoare la cultura americană. El a spus că apreciază filmele cu Jim Carrey, cu Stan şi Bran, precum şi muzica rock.

Antena3.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close