Antena 3 CNN Externe „Fiul meu a fost violat de către un alt copil”    

„Fiul meu a fost violat de către un alt copil”    

„Fiul meu a fost violat de către un alt copil”    
24 Apr 2019   •   15:03

Mama unui băiat din Marea Britanie a declarat că fiul ei a fost violat de un coleg de la școală în timpul unei întâlniri de joacă, mărturisind că și copiii din clasele primare sunt capabili de abuz sexual. Ea a spus că dorește să răspândească această informație, deoarce un astfel de abuz poate fi ușor ignorat, sau chiar de necrezut. 
  
Sarah (pseudonim) l-a invitat pe colegul de clasă de la școala primară a fiului său la ea acasă, și le-a sugerat băietilor "să se joace cu Lego" în dormitorul băiatului. Mama îndurerată a spus că fiul ei i-a povestit mai târziu că băiatul de la școală a oprit mânerul ușii cu un scaun și a tras draperiile. Ea a povestit cum băiatul, care era mai tânăr decât fiul ei, a cerut în mod repetat să vadă organele genitale ale fiului ei, spunând că alți băieți i-au arătat aceste părți, și a încercat să îi tragă pantalonii și chiloții în jos. El a spus că nu va fi prietenul fiului femeii dacă nu se va „juca” cu el în acest fel, spunând că acesta este modul în care trebuie să se joace băiețiii. Sarah a spus că apoi fiul ei a fost violat. 

Băiatul i-a spus fiului femeii să nu spună părinților, amenințând că va fi supărat dacă va fi pârât. Abuzul a ieșit la iveal la culcare, când fiul lui Sarah a explicat de ce a devenit atât de supărat când a plecat băiatul: pentru că a fost rănit. 
  
Când mamă a întrebat dacă băiatul a mai făcut ceva de genul ăsta înainte, fiul i-a răspuns că de fiecare dată când a fost la casă colegului de clasă, acesta a spus aceleași lucruri și a încercat să-l violeze. Abuzul s-a întâmplat pe parcursul a patru vizite separate, începând cu vârstă de opt ani. 

Un ofițer de poliție specializat a vorbit cu fiul femeii, dar a menționat că din cauza faptului că celălalt băiat era sub vârstă de răspunderea penală, 10 ani, acesta nu va fi acuzat. În momentul de față, copilul merge la terapie, dar mama declară că băiatul ei nu mai este aceiași persoană ca înainte de acest incident.  

Sursă: BBC 

×
Subiecte în articol: copii abuz sexual viol
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close