Antena 3 CNN Externe Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle este adorabil! Ducele și Ducesa de Sussex au publicat o felicitare de Crăciun cu Archie în prim-plan

Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle este adorabil! Ducele și Ducesa de Sussex au publicat o felicitare de Crăciun cu Archie în prim-plan

Archie, băiețelul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a apărut în prim-plan pe felicitarea de Crăciun a Familiei Regale. 

Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle este adorabil! Ducele și Ducesa de Sussex au publicat o felicitare de Crăciun cu Archie în prim-plan
Sursa foto: Sursă: Instagram/Sussexroyal
24 Dec 2019   •   16:39

Fotografia publicată de Harry și Meghan este alb-negru, iar în fundal se observă un brad de Crăciun. Archie pare să meargă curios spre camera de fotografiat, iar părinții lui zâmbesc în spate.

Apariția băiețelului este una rară din cauza faptului că Ducele și Ducesa de Sussex aleg să își țină viața cât mai privată, spre deosebire de Kate Middleton și Prințul William, care își fac apariția constant alături de cei trei copii. 

Felicitarea de Crăciun a fost trimisă prietenilor și familiei luni, 23 decembrie și a fost publicată pe rețelele de socializare. 

Momentan, Meghan și Harry petrec Crăciunul în Canada, unde proaspăta mămică locuia înainte să facă parte din Familia Regală. Decizia cuplului de a petrece primul Crăciun al lui Archie alături de familia Ducesei, departe de Regină, a fost dur criticată, atât de presă, cât și de apropiați ai Familiei Regale. 

Citește și: Prințul Hary și Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal! Unde vor petrece cei doi Crăciunul

Sursă: BBC 

×
Subiecte în articol: printul Harry archie Meghan Markle
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close