Antena 3 CNN Externe Fiul şefului Poliţiei din Dallas, împuşcat mortal de autorităţi după ce a ucis doi oameni (VIDEO)

Fiul şefului Poliţiei din Dallas, împuşcat mortal de autorităţi după ce a ucis doi oameni (VIDEO)

Fiul şefului Poliţiei din Dallas, împuşcat mortal de autorităţi după ce a ucis doi oameni (VIDEO)
22 Iun 2010   •   10:04

Un incident tragic, soldat cu trei victime, i-a şocat pe oamenii din statul american Texas. Fiul şefului poliţiei din Dallas a fost împuşcat chiar de poliţişti după ce a deschis focul în plină stradă şi a ucis doi oameni, între care un ofiţer.

Incidentul s-a petrecut într-un orăşel de lângă Dallas, unde locuia fiul şefului poliţiei, David Brown Junior. Potrivit martorilor, Brown a deschis focul, aparent fără niciun motiv, asupra unui bărbat care încerca să-şi parcheze maşina.

Bărbatul a fost ucis pe loc, iar soţia şi copiii săi, aflaţi în maşină, au scăpat ca prin minune de gloanţe. Brown a încercat să fugă şi a deschis din nou focul asupra unui ofiţer al poliţiei locale, alertat de schimbul de focuri. Poliţistul a fost şi el ucis, iar colegii săi, sosiţi în ajutor, l-au împuşcat mortal pe Brown. Apoi au constatat că ucigaşul era chiar fiul şefului poliţiei din Dallas, care poartă acelaşi nume - David Brown.

Şeful poliţiei a declarat că deplânge atât moartea unicului său fiu, cât şi pe cea a poliţistului ucis de acesta. Anchetatorii nu au stabilit încă mobilul crimelor. Civilul ucis nu pare să fi avut legături cu grupări criminale şi nu este clar dacă se cunoştea cu asasinul.

Brown Junior mai fusese arestat acum şapte ani, pentru trafic cu marijuana, dar, potrivit tatălui său, îşi făcuse ordine în viaţă după acel incident.

Foto: abcnews.go.com

Antena 3



×
Subiecte în articol: Dallas fiu ucis politist Texas
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close