Antena 3 CNN Externe Florin Morariu, românul erou din Londra, interviu pentru o publicație străină: „O să port cu mine frica tot restul vieții”

Florin Morariu, românul erou din Londra, interviu pentru o publicație străină: „O să port cu mine frica tot restul vieții”

Florin Morariu, românul erou din Londra, interviu pentru o publicație străină: „O să port cu mine frica tot restul vieții”
23 Ian 2018   •   22:02

Florin Morariu, românul erou din Londra,  a acordat un interviu pentru publicația britanică Daily Mail. Acesta a spus că în continuare se teme pentru viața lui și că statul britanic l-a abandonat. 

Florin Morariu le-a relatat jurnalișitlor că a cerut protecție de la statul britanic, însă i s-a spus că nu poate fi băgat într-un program de protecție a martorilor, „pentru că trei atacatori au fost uciși și 12 suspecți au fost arestați”.

Românul a spus că se teme în continuare pentru viața lui. Oriunde mă duc trebuie să fiu atent. „O să trăiesc cu frică pentru tot restul vieții. Atunci m-au tratat ca pe un erou, dar acum am realizat că niciuna dintre promisiunile lor nu au fost respectate”, a spus Florin Morariu.

Românul erou din timpul atentatului din Londra vrea să dea statul britanic în judecată, susținând că nu i-a oferit protecție si că gestul său de atunci i-a adus numai necazuri.

×
Subiecte în articol: Florin Morariu Daily Mail erou Londra
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close