Antena 3 CNN Externe FOC pe un zgârie-nori celebru din New York. 6 persoane au fost rănite

FOC pe un zgârie-nori celebru din New York. 6 persoane au fost rănite

FOC pe un zgârie-nori celebru din New York. 6 persoane au fost rănite
14 Iul 2014   •   17:07

Oficiali ai pompierilor din NYFD (New York Fire Department) au anunţat că şase persoane, printre care se află şi un copil, au suferit arsuri uşoare, după ce o cameră de luat vederi a luat foc pe etajul de observare panoramică a clădirii Rockefeller Plaza.

Un purtător de cuvânt al pompierilor, citat de AP, a declarat că incendiul s-a declanşat seara trecută, la ora 19:30 şi a fost lichidat în jumătate de oră.

Cinci dintre persoanele rănite primit îngrijiri medicale pe loc şi au refuzat să fie transportaţi la spital. Singura victimă care a fost internată a fost copilul, a cărui stare şi vârstă nu au fost specificate.
De asemenea, nici cauza care a provocat incendiul nu a fost dezvăluită, urmând ca aceasta să fie făcută publică după terminarea anchetei.

Rockefeller Center (midtown Manhattan)
Înaltă cu 70 de etaje, cu un stil profund Art-Deco, Clădirea GE a fost inaugurată în 1933. Este structrura arhitectonică principală a complexului Rockefeller Center, din Manhattan, şi adăposteşte birourile şi câteva dintre platourile televiziunii NBC.

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close