Antena 3 CNN Externe Focurile de artificii organizate de Rowan Atkinson, confundate cu o invazie rusă

Focurile de artificii organizate de Rowan Atkinson, confundate cu o invazie rusă

O petrecere de naștere, organizată de Rowan Atkinson( Mr. Bean), pentru iubita lui, a făcut ravagii într-un sat din Cotswold în weekend, după ce artificiile sale au fost confundate cu o invazie rusă.

Focurile de artificii organizate de Rowan Atkinson, confundate cu o invazie rusă
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    23 Mai 2022   •   17:35

În timpul evenimentului de sâmbătă de la hotelul-spa Lucknam Park, de lângă Chippenham, organizat de Atkinson, în vârstă de 67 de ani, pentru cea de-a 40-a aniversare a iubitei sale, actrița Louise Ford, câinii au fugit din casele lor, pisicile s-au ascuns înfricoșate, iar oamenii au crezut că începe o invazie rusă.

În scene mai asemănătoare cu personajele emblematice ale lui Atkinson, inclusiv bulversatul Mr Bean și nefericitul spion britanic Johnny English, evenimentul aparent inocent a provocat haos în rândul populației locale.

Departe de a fi un plan „ viclean și subtil”, așa cum ar fi sperat fanii lui Atkinson, locuitorii din Colerne, locul unde se află Cazarma Azimghur, se temeau că Vladimir Putin și-a extins războiul din Ucraina în Marea Britanie.

Unul a scris pe o pagină de Facebook că  el ”credea sincer că orașul este atacat”.

Hotelul Lucknam oferă „terapie ecvină” și are 30 de cai găzduiți în grajduri la fața locului, ceea ce a determinat un localnic să îndemne RSPCA să lanseze o anchetă, adăugând: „Părea că suntem atacați din Rusia, meritați să fiți închis. .'

În ciuda faptului că actorul i-a avertizat pe localnici cu privire la petrecerea zilei de naștere, inclusiv în diferite postări de pe Facebook, mulți locuitori au spus că au fost luați prin surprindere, potrivit The Daily Mail.

Hotelul a fost angajat de Atkinson, care locuiește într-un conac din Oxford și are o valoare estimată la 110 de milioane de lire sterline.
 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close