Antena 3 CNN Externe Focuri de armă într-un oraş german: Principalul suspect a fost găsit mort, iar femeia ţinută ostatică este rănită

Focuri de armă într-un oraş german: Principalul suspect a fost găsit mort, iar femeia ţinută ostatică este rănită

Focuri de armă într-un oraş german: Principalul suspect a fost găsit mort, iar femeia ţinută ostatică este rănită
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Oct 2016   •   19:50

Mai multe focuri de armă au fost trase în centrul orașului german Duren, aflat în apropiere de Koln. Oamenii legii sunt în alertă şi au desfăşurat în zonă mai multe echipaje. Drumurile care duc spre centrul oraşului au fost blocate.

Update: Bărbatul suspect că a deschis focul într-un coafor din Duren a fost găsit mort de poliţişti. Alături de el se afla şi o femeie rănită, despre care se crede că a fost ostatica sa, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale. Femeia a refuzat să spună dacă barbatul s-a sinucis sau a fost împuşcat de poliţişti.

Oamenii legii au închis drumurile care duceau spre centrul oreaşului, după ce mai multe focuri de armă au fost auzite la un salon. Autorităţile din Germania se află în stare de alertă ridicată, după cele două atacuri din vară, revendicate de Statul Islamic.

Update: Presa germană anunţă că o persoană a murit, iar alte două au fost rănite grav.

Ştire iniţială: Mai multe focuri de armă au fost trase în centrul orașului german Duren, aflat în apropiere de Koln. Oamenii legii sunt în alertă şi au desfăşurat în zonă mai multe echipaje. Drumurile care duc spre centrul oraşului au fost blocate.

Cel puțin o persoană a fost împușcată, scrie presa germană. Poliţiştii spun că un bărbat a intrat într-un salon de înfrumuseţare, unde a tras mai multe focuri.

După care, bărbatul a fugit şi s-a baricadat într-un apartament situat nu departe de locul tragediei. Oamenii legii nu exclud ca bărbatul să fi luat cel puţin un ostatic.

×
Subiecte în articol: stare de alerta Germania focuri de arma
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close