Antena 3 Externe Fost ambasador, reținut pe un aeroport din Polonia, după ce a furat cosmetice

Fost ambasador, reținut pe un aeroport din Polonia, după ce a furat cosmetice

28 Feb 2017   •   20:43
Fost ambasador, reținut pe un aeroport din Polonia, după ce a furat cosmetice
Sursa foto: Foto: Pixabay

Ministerul bulgar de Externe a confirmat marţi că fosta ambasadoare a Bulgariei în SUA Elena Poptodorova a fost reţinută luni pe aeroportul Okecie din Varşovia pentru furt de cosmetice în valoare de 381 de euro. Fosta ambasadoare a explicat pentru BTA că a fost vorba de un "incident prostesc" şi de fapt ea căuta un loc mai retras pentru a putea vorbi în linişte la telefon, uitând că are asupra sa articolele în cauză, a transmis agenţia bulgară de presă. 

Elena Poptodorova, care a fost timp de şase ani ambasador în SUA, până în mai 2016, a precizat că a fost nevoită să călătorească de urgenţă în Bulgaria, unde mama sa, în vârstă de 90 de ani, avea o "problemă gravă", şi că, pentru a trece timpul mai repede, a intrat într-un magazin duty-free de cosmetice, când a primit un apel din Bulgaria. În căutarea unui loc mai liniştit pentru a putea vorbi şi "absorbită de conversaţie, probabil că am ieşit din magazin cu produsele în mână. Doi angajaţi au venit după mine. Am explicat că a fost neintenţionat, mi-am cerut scuze şi am plătit o amendă. Asta-i tot", a declarat ea. 

Elena Poptodorova a adăugat că se consideră singura vinovată pentru acest "incident prostesc", care însă, în mod "bizar", a stârnit "atâta atenţie şi interpretări răutăcioase".

×
Subiecte în articol: Varsovia aeroport ambasador retinut furt

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close