Antena 3 CNN Externe Fost ambasador, reținut pe un aeroport din Polonia, după ce a furat cosmetice

Fost ambasador, reținut pe un aeroport din Polonia, după ce a furat cosmetice

Fost ambasador, reținut pe un aeroport din Polonia, după ce a furat cosmetice
Sursa foto: Foto: Pixabay
28 Feb 2017   •   20:43

Ministerul bulgar de Externe a confirmat marţi că fosta ambasadoare a Bulgariei în SUA Elena Poptodorova a fost reţinută luni pe aeroportul Okecie din Varşovia pentru furt de cosmetice în valoare de 381 de euro. Fosta ambasadoare a explicat pentru BTA că a fost vorba de un "incident prostesc" şi de fapt ea căuta un loc mai retras pentru a putea vorbi în linişte la telefon, uitând că are asupra sa articolele în cauză, a transmis agenţia bulgară de presă. 

Elena Poptodorova, care a fost timp de şase ani ambasador în SUA, până în mai 2016, a precizat că a fost nevoită să călătorească de urgenţă în Bulgaria, unde mama sa, în vârstă de 90 de ani, avea o "problemă gravă", şi că, pentru a trece timpul mai repede, a intrat într-un magazin duty-free de cosmetice, când a primit un apel din Bulgaria. În căutarea unui loc mai liniştit pentru a putea vorbi şi "absorbită de conversaţie, probabil că am ieşit din magazin cu produsele în mână. Doi angajaţi au venit după mine. Am explicat că a fost neintenţionat, mi-am cerut scuze şi am plătit o amendă. Asta-i tot", a declarat ea. 

Elena Poptodorova a adăugat că se consideră singura vinovată pentru acest "incident prostesc", care însă, în mod "bizar", a stârnit "atâta atenţie şi interpretări răutăcioase".

×
Subiecte în articol: Varsovia aeroport ambasador retinut furt
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close